Connect with us

ΙΣΤΟΡΙΑ

Φινάλε και στο Bowling με ευχαριστίες

Η ομάδα bowling της ΑΕΛ τελείωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν 2016-2017. Μία αγωνιστική περίοδος που ήταν από τις δυσκολότερες για το τμήμα αφού αστάθμητοι παράγοντες ,αγωνιστικοί και μη, κόστισαν στην ομάδα το χειρότερο πλασάρισμα στη ιστορίας της στην βαθμολογία (βλ. 7η θέση) από τη μέρα ίδρυσής της.

Παρόλα αυτά όμως , και πάρα τις δυσκολίες που προέκυψαν από την αρχή και κατά τη διάρκεια της σεζόν , η ομάδα μας έκανε την υπέρβαση και προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου του Ε.Σ.Μ.Α , κέρδισε το δικαίωμα και αγωνίστηκε στο Παγκύπριο κύπελλο όπου και έφτασε στον ημιτελικό χάνοντας από την ομάδα που στη συνέχεια το κατέκτησε.

Επίσης , θα θέλαμε να τονίσουμε την επιτυχία της Νίκης Σχίζας για τη συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα και τα μετάλλια που κέρδισε με το εθνόσημο .

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της ομάδας Bob–a–Lou , AP Trust trading ltd , και τον Κρις Ιακωβίδη .
Το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και τις Lioness για τη στήριξη, οικονομική και ηθική που έδειξαν στο τμήμα και τους ΑΕΛ Fans Bulgaria .
Tέλος ιδιαίτερη μνεία στον Κώστα Δαμιανού , που με το ζήλο και την αγάπη του τόσο για το σωματείο μας όσο και για το τμήμα , κράτησε το bowling ζωντανό και του έδωσε την ώθηση να βρεί τη δύναμη να πρωταγωνιστήσει ξανά .

Ραντεβού ξανά στα lanes , πιο δυνατοί και έτοιμοι για όλα.

ΑΕΛ Bowling Team

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

15η Αγωνιστική

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

14η Αγωνιστική

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

13η Αγωνιστική

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

5η Αγωνιστική

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

4η Αγωνιστική

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

14η Αγωνιστική

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

15η Αγωνιστική

More in ΙΣΤΟΡΙΑ