Νέα

Η ομάδα Bowling της ΑΕΛ θέλει να ενημερώσει το κόσμο της και το χώρο του αθλήματος ότι μετά από 8 χρόνια παρουσίας στον Επαρχιακό Αμμοχώστου, από φέτος επιστρέφει και θα αγωνίζεται ξανά στον Επαρχιακό Λεμεσού.

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ε.Σ.Μ.Α για την απίστευτη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας από την πρώτη στιγμή που κάναμε το μεγάλο βήμα για εγγραφή μαζί τους όσο και για την στήριξη των αθλητών/μελών μας κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων.

Είχαμε την τιμή να αγωνιστούμε , κατά την άποψή μας , σε ένα από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα πρωταθλήματα , με κορυφαίες ομάδες στο χώρο και με αθλητές που διεκδικούν διακρίσεις σε ευρωπαϊκά και εγχώρια τουρνουά αλλά και με την Εθνική ομάδα.

Νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του ΕΣΜΑ , Κο Ντίνο Σοφοκλέους για την απίστευτη συνεργασία που είχαμε μαζί του , όσο και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου.

Είμαστε σίγουροι ότι ο ΕΣΜΑ θα συνεχίσει να μεγαλουργεί στο χώρο και να είναι παράδειγμα προς μίμηση .

Φεύγουμε σαν φίλοι και πλέον κοιτάμε τον επόμενο σταθμό.

Για την ομάδα μας (ξανά)ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με την επιστροφή μας στον ΕΣΜ Λεμεσού και υποσχόμαστε σαν μέλος του να συνεχίσουμε να δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε για να τον επαναφέρουμε εκεί που πραγματικά του αξίζει να είναι.

Τμήμα Bowling
Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού

Share